miércoles, 30 de marzo de 2011

Activitat 5


El infant es troba assegut davant d’un ordinador portàtil, de joguina o molt vell. Tocant el teclat. Per la forma de les cames, encara no deu caminar. Te una hipotonia, es a dir, poca massa muscular o un to muscular baix. Com el infant es pot mantenir assegut sol podem dir que ja te un equilibri estàtic, ja que ningú l’ha de sostenir per que no caigui. Deu tenir entre uns 8 – 9 mesos







 
Es pot observar com la nena està ajupida, mirant alguna cosa del terra. No es pot veure si del altre costat la estant aguantant o no. Suposem que no. Es pot posar dreta per tant ja té equilibri dinàmic i pel que fa a l’equilibri estàtic es podria dir que es pot posar parada sense ajuda de cap recolzament. La prensió podríem dir que utilitza ja aproximació directa, i agafa les coses amb prensió amb pinça fina. Es pot dir que te uns 13 – 14 mesos.





En la imatge apareix un nen escrivint, dibuixant o pintant. Pel que fa a la prensió ja esta definida es a dir ja te la prensió amb pinça fina. La lateralitat en un suposat cas que la imatge no estigues girada es podria arriscar a dir que es homogènia, és a dir, el nen dretà o si no està definida del tot poc li falta. Pel que fa a l’equilibri en el dinàmic, pot pujar i baixar les escales sol, sense ajuda, saltar sobre un peu i els dos junts, per l’equilibri estàtic. Crec que te uns 3 anys i mig o 4. 






PART 2 DE L'ACTIVITAT 5! (Reformulació)

En general no canviaria res, l'edat de la última fotografia, que en resum pot tenir uns 5 anys aprox. i adjuntar algunes dades més que han ficat les meves companyes, però poc més. Més o menys tenim el mateix. 

2 comentarios:

Sandra Serra dijo...

hola yanina!!!!!!!!!!
Les descripcions són molt adequades i entenedores.
En quan a les edats s'assemblen molt a les que jo he posat.

Estefania_Pérez dijo...

Hola Yanina!
Les definicions de les imatges són detallades i correctes. Crec que estàn força bé ja que destaques el més important.
Pel que fa a les edats mes o menys estem d'acord, però el nen de la última imatge crec que és una mica més gran, potser no 6 anys com havia dit jo, però uns 5 en té segur.